Waar

Kunstatelier
Leiemeersdreef 9B
8520 Kuurne

Betreed de betoverende wereld van de 'Leiemeersdreef Expositie'!
Saar Vandenheede en een team van talentvolle gastkunstenaars, variërend van lokale street art en illustratie tot expressieve creatieve geesten, nemen je mee op een artistieke reis. Deze expo, samengesteld door een mix van dynamische dertigers en een ervaren gepensioneerde artiest, belooft een ongeëvenaarde diversiteit aan kunstwerken en stijlen die je zullen verbazen en inspireren.

Saar Vandenheede

Saar Vandenheede, een gepassioneerde kunstenares, heeft zich diep geworteld in de wereld van schilderkunst en tekenkunst. Met haar achtergrond in kunsthumaniora Sint Lukas in Gent beheerst ze een breed scala aan kunsttechnieken, en ze deelt haar kennis graag met volwassenen tijdens haar workshops. Haar werk straalt een levendige, kleurrijke en vrolijke stijl uit

Klaas Verschoore MC Bullet

Deze veelzijdige street art kunstenaar beheerst diverse technieken, waaronder het trendy Rugs (tufting), creëert beeldjes en speelgoed. Graffiti op zowel muren als canvas. Daarnaast biedt hij merchandising en workshops (KLEURSTOF) aan.
Ontdek zijn veelzijdige kunstwereld.

I KILL SCREENS

Ontdek een veelzijdige artiest die de wereld van kunst omarmt met verschillende technieken: van betoverende zeefdruk (beeldende kunst) tot zijn audiovisuele creaties aan en bij de draaitafel. Hij staat bekend om zijn interactieve en brutaal speelse benadering. Het ondertussen bekende Ruis label, waar hij ook deel van is, brengt zijn muziek uit. Duik in zijn creatieve wereld!

Valentine Samain

Valentine, een getalenteerde kunstenares, is gepassioneerd door tekenkunst en deelt haar creativiteit naast haar werk als meubelstoffeerder. Ontdek haar wereld van kunst en ambacht.

AHAB Wouter Himpe

Hij is een gepassioneerde street art artiest uit onze regio. Zijn levendige creaties sieren diverse muren en zijn kenmerkende grafische stijl spreekt tot de verbeelding. Laat je betoveren door zijn kunstwerken!

Cou cou les couleurs Laura Dobbels

Laura is niet zomaar een grafisch ontwerper; ze is een kunstenaar die op maat gemaakte trouw- en geboortekaartjes creëert. Haar stijl is levendig en illustratief, en haar tweetalige achtergrond zorgt voor prachtige creaties in zowel het Frans als het Nederlands. Laat haar unieke kunstwerken jouw speciale momenten verheffen!

Patrick Vandenheede

Maak kennis met een gepassioneerde gepensioneerde kunstenaar, die zich volledig heeft gestort op de schilderkunst. Zijn werken weerspiegelen actuele samenleving thema's, en hoewel hij zijn hele leven als zelfstandig schilder en stukadoor heeft gewerkt, is hij nu klaar om je mee te nemen op een boeiende reis door zijn schilderijen en tekeningen. Geniet samen met hem van zijn artistieke wereld.

Canon EOS700 D3827 JPG

Kunstenaars